3 lifa / Blog / DEFAULT /

Uefa.com de

uefa.com de

zreptowskiegolasu.eu ist die offizielle Website der UEFA, der Union der Europäischen. Die Union of European Football Associations (offiziell französisch Union des Associations Européennes de Football [ˈɥɛfa]; deutsch Union Europäischer. URL „Enrique Iglesias” (Abb. 83) zreptowskiegolasu.eu MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/69/83/ 10/zreptowskiegolasu.eu [ ] URL

Ook de komst van Fabregas en het definitief overnemen van Bakayoko staat misschien wel op losse schroeven. Nu lijkt de verkoop van Locatelli al helemaal een blunder te zijn geweest.

Ben erg benieuwd wat dit voor de transferstrategie gaat betekenen. Wanneer is die gifbeker nou eens leeg man? Het lijkt erop dat Milan met elke stap die gezet wordt er ook meteen weer twee stappen achteruit gezet worden.

Het zal niet aan het kwaliteit liggen, ze hebben prima spelersmateriaal dat best een top 4 plek zou kunnen opleveren aan het einde van het seizoen.

Afgezien van de blessuregolf dat Milan nu doormaakt en wel degelijk impact heeft op het team , vraag ik me alsnog af of Gattuso wel de juiste man is om dit Milan te coachen.

Ik hou persoonlijk ontzettend veel van de beste man, maar soms krijg ik het idee dat hij niet precies weet wat hij aan het doen is.

Ja, ik weet dat Gattuso sinds het moment dat hij het roer overgenomen heeft bij Milan de meeste punten gepakt heeft in de Serie A, op Juventus en Napoli na.

Maar de selectie is nu ook sterker en beter op elkaar ingespeeld dan de voorgaande jaren, ik ben dan ook niet helemaal verbaasd.

Ik denk dat Milan een meer ervaren coach nodig heeft, ik vind het bijzonder jammer dat Ancelotti naar Napoli is gegaan en niet naar Milan.

Ik denk dat hij wel het verschil had kunnen maken. Milan moet Liverpool als voorbeeld aan nemen.. Oke wellicht heeft Liverpool meer te investeren en is de competitie aantrekkelijker om in te voetballen ook logisch, tevens ook meer geld in premier league..

Liverpool heeft wat dat betreft jarenlang flater na flater geslagen met bezopen aankopen, onnodige aankopen en totaal mismanagement.

Sinds twee jaar lijkt het qua beleid inderdaad beter, maar makkelijk is het ook daar niet gegaan. Hopelijk kan Milan zich, net als Liverpool, wel weer onttrekken aan de eigen malaise.

Liverpool weet spelers ook heel goed te verkopen, zie Suarez en Couthino. Die hebben Barcelona samen miljoen euro gekost. En dat geld wist Liverpool zeer goed te investeren in spelers zoals Salah die ze voor 42 miljoen euro van Roma wisten te kopen.

Das wel een soort van grappig. Hoop trouwens wel dat ze hier weer uitkomen. Er staat nu een leuke basis met een paar jonge talenten waar je wel op door kunt bouwen.

Alleen een beetje moeilijk om door te bouwen als er blijkbaar geen geld voor is. Benieuwd of ik ze ooit nog de CL zie winnen.

Hadden ze maar niet voor eigen rechter moeten gaan spelen. Jezus wat een haat. Milan is een prachtige club alleen daar blijft niks meer van over met het wanbeleid van de afgelopen jaren.

Ach dat was al lang bekend. Komt nu dag na de uitschakeling extra dramatisch aan. Het bestuur is nu solide, helaas moeten zij de shit van de Chinezen opruimen.

Iig valt de boete mee en als Scaroni, Gazidis, Leonardo en Maldini zo doorgaan zie ik het wel goedkomen. Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland.

Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ. Maandag, 24 december om Reageer Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan 35 8. AS Roma 34 Voor de complete stand: Nu krijgt iedereen de kans om aan een eind toernooi mee te doen en tegelijkertijd met 24 landen is de kans groot dat alle grote landen aanwezig zijn.

Divisie A is de plek om te zitten. Bijna allemaal mooie wedstrijden en daarnaast zal bijna iedereen in die groep zich plaatsen via kwalificatie.

Mocht je dus zoals Nederland een minder jaar hebben, is de kans nog steeds groot dat je op het eind toernooi aanwezig bent. Een soort Denemarken scenario is dan elk EK mogelijk.

Elke 2 jaar degraderen er dus 4 teams en dat hoeven in divisie A niet de minsten te zijn. In deze volgorde van liefst naar minst.

Spanje en Frankrijk compleet weg gelaten omdat hier het minst leeft. Waarom zijn er dan 6 speeldagen? Ja het zijn groepen van 3 inderdaad en 6 speeldagen omdat er 6 wedstrijden gespeeld worden: Er kan uiteraard niet tegelijk gespeeld worden aangezien er maar 3 teams zijn, een van de drie heeft elke speelronde rust.

En op de speeldagen dat je niet speelt, kan je alsnog een oefenwedstrijd naar keuze inlassen, of eventueel helemaal niet spelen. Dat moet elke voetbalbond dan maar zelf weten.

Ik blijf de foto van het Nederlands elftal, die hier gebruikt wordt, het toonbeeld uiten hoe het Nederlands elftal de laatste paar jaren speelt en zich profileert: Hopen dat na het WK het Nederlands elftal er weer staat en er tenminste weer wat te zien is van die uitstraling dat we niet te kloppen zijn.

Eerst maar eens deze nieuwe league afwachten, heb er zin in. Er valt iets te winnen! Waarom ze bijvoorbeeld de aftrap veranderd hebben is mij een raadsel.

Denk dat ze Marco van Basten aan het werk willen houden ofzo. Maar dit nieuwe systeem, prima! Heb er zin in. Oefenwedstrijden bestaan niet, wel vriendschappelijke ontmoetingen maar die zijn alles behalve vriendschappelijk.

Het gaat uiteindelijk om de eer en zeker niet de bedoeling om te verliezen. Met onbeperkte wissels en spelers die in de zomer op 50 procent over het veld wandelen heeft het in de praktijk anders vaak heel veel weg van vriendschappelijke zomeravondpotjes.

Vooral in kleinere landen wordt er echt uitgekeken naar de nations league. Ik woon in Schotland en hier hebben de mensen het er al een tijdje over.

Eindelijk eens de kans om dit land in een toernooi te zien met gelijkwaardige tegenstanders waar er daadwerkelijk wat te winnen valt.

Dat is toch wel het mooie aan de Nations League. Met Frankrijk, juist het land dat ik nou niet wilde zien. Denk alleen van de promotie wedstrijden dat het tussen divisie A - B interessant is om in A te komen omdat er dan kans is dat je een ticket in je schoot geworpen krijgt.

Van D - naar C en C naar B, maak je het voor je zelf moeilijker, maar ja we gaan het wel zien. Weetje, we gaan gewoon die wedstrijden spelen en dan zie ik wel wat de gevolgen zijn.

Nog steeds een totaal onduidelijke competitieopzet maar het zal wel. Dus diegene die al zeker zijn van het EK kunnen dan voor spek en bonen mee doen aan de kwalificaties?

Nee, de volgorde is: Zijn er niet genoeg ongeplaatste landen over binnen een divisie, dan vullen ze aan uit lagere divisies. Dit zijn voor landen met weinig perspectief op het halen van de EK de mogelijkheid om zich te plaatsen Dus Nederland, pak je kans - de andere, sterkere, landen zullen met een reserve team op de proppen komen Wel weer jammer dat alles in weekend word gespeeld zodat de reguliere competitie weer stilgelegd moet worden, het had ook even tussendoor op een woensdag gekund.

Je kan je gewoon plaatsen voor het ek mwt dit toernooi, dus de grote landen zullen zeker wel met hun a selectie komem. Je kan deze wedstrijden toch niet even op een woensdag doen De andere pouls zeker van Belgie zijn beduidend zwakker.

Kroatie wordt hevig overschat door 1 WK waarin het ze mee zat. Natuurlijk hebben ze een aantal goede spelers en speelden ze een goed WK, maar de komende jaren komen ze waarschijnlijk niet eens meer in de buurt van een finale.

Bovendien ziet Engeland er op papier altijd goed uit, maar in de praktijk is het toch altijd weer heel pover. Kwaliteit is er wel, maar ze weten er zolang ik leef nooit echt iets uit te halen.

Ook tactisch vind ik de Engelsen heel naief. Spanje is natuurlijk wel een erg goede ploeg. Ze hebben wel een jasje uit moeten doen nu het duo Xavi en Iniesta er niet meer is, maar nog steeds is Spanje altijd een kandidaat voor een titel.

Begrijp er nog steeds weinig tot niks van. Maar zal wel aan mij liggen. Onnodig ingewikkeld allemaal als je het mij vraagt. En dan is het simpel: Groepswinnaars van divisie A strijden voor eindwinst.

Laatste in elke groep degradeert, eerste in elke groep promoveert. En dat om de twee jaar. Het ingewikkelde eraan is het gedoe rond de 4 extra tickets voor Euro , maar dat is maar eenmalig.

Als met dit extra systeem Nederland zich nog niet plaatst voor het EK, kunnen ze beter stoppen met voetbal. Zeker als je er van uitgaat dat zowel Duitsland als Frankrijk zich via de kwalificatie gaan plaatsen,.

Is het 12e land van divisie A dan verzekerd van een ticket voor het EK? Maar dan is de vraag hoe die landen worden aangevuld.

Als dat de beste niet-geplaatste landen uit de B divisie zijn, dan hebben zij dus moeilijkere tegenstanders in de playoffs. In 98 staat een uitleg die plausibel klinkt, maar het is dan allemaal wel erg ingewikkeld gemaakt.

Nog even een vraag voor Kralinger: Stel dat in de normale EK-kwalificatiereeks 12 landen uit divisie A, 7 landen uit divisie B en 1 land uit divisie C zich voor het EK plaatsen.

In jouw uitleg worden dan de play-offs door de volgende landen gespeeld; Divisie D: Ja dit is precies wat ik me afvroeg.

Het klinkt plausibel, maar het wordt wel volstrekt ondoorzichtig dan. Dat is op zich niks nieuws in de voetballerij, de lotingen zijn ook altijd abracadabra.

Maar dan weet je dus echt pas op het allerlaatste moment wie je tegenstanders in de playoffs zijn. Zijn die playoffs trouwens ook weer een uit- en een thuiswedstrijd?

Aanvulling, kleine correctie; in de playoffs van divisie C spelen dan de nummers tegen elkaar. Dat betekent dat dan de nummers in de playoffs van divisie A toegevoegd zouden worden en niet de nummers Wat een ingewikkeld gedoe zeg, ik moet het echt 4 keer lezen allemaal.

Het enige ingewikkelde eraan zijn die 4 extra tickets voor Euro , maar dat staat volledig los van de eigenlijke Nations League.

Ze hadden dat beter niet gedaan, en de 24 tickets gewoon via de reguliere kwalificatie gedaan. Nu mengen ze 2 tornooien met elkaar en dat is nooit een goed idee.

Zie veel gelul over kwalificatie via Nations League maar wij gaan ons regulier kwalificeren. Ben ik heilig van overtuigd.

Als je 3e wordt inde poule degradeer je naar de lagere divisie. Maar kun je desondanks doorschuiven naar de eerste plaats als de nummers 1 en 2 zich al voor het EK hebben geplaatst?

Dus ben je dan zowel degradant, als halvefinalist? Lijkt mij wel, anders komen er in divisie A steeds maar weinig plekjes vrij voor de winners uit divisie B, maar ik kan dit nergens defnitief terugvinden.

Als je 3e wordt in de poule, degradeer je naar een lagere divisie, dus over 2 jaar speel je hoe dan ook in die lagere divisie! En de 4 winnaars van divisie B promoveren hoe dan ook naar divisie A.

Tot daar is alles simpel. Maar je kan inderdaad alsnog opgevist worden voor de play-offs, voor een ticket voor Euro , maar dit telt enkel voor het halen van dat ene ticket, en heeft dus geen enkele invloed op de normale gang van zaken in de Nations League.

Dus het is eigenlijk wel lekker voor Duitsland, mochten zij degraderen: Dat is toch wel jammer in dit systeem, dat degraderen loont. In de eerste finales worden nog geen EK-tickets uitgedeeld, dat zal pas volgend jaar zijn.

Verder is het jammer dat alleen de groepswinnaar volgende wedstrijden speelt. Nummer 2 en 3 zijn meteen uitgespeeld.

Oefenwedstrijdjes tegen Zuid-Amerikaanse tegenstanders organiseren dan maar na de winterstop. Als Duitsland degradeert, dan betekent dat helemaal niet dat ze makkelijker naar het EK kunnen.

Dan gaan ze eerst een play-off moeten spelen tegen eventuele andere landen van divisie A die nog niet geplaatst zijn, of tegen ongeplaatste landen uit divisie B.

Opzettelijk degraderen om in een volgende editie makkelijker aan een ticket te komen, dat is riskant, want het is lang niet zeker dat er de volgende keer weer tickets te verdienen zijn.

Europa heeft maar 13 tickets voor het WK, dus het lijkt me sterk dat ze die gaan "verspillen" aan de losers van de Nations League.

In de editie daarna voor Euro kunnen ze eventueel terug een ticket aan elke divisie geven, maar ze kunnen tegen dan ook van gedacht veranderen. Dan is het dus helemaal niet zo heel erg dat je degradeert en is de weg naar het EK al een stuk makkelijker.

Die kleine landen hebben nul kans om te kwalificeren op de normale manier. Dat zijn al 20 van de 24 tickets die buiten bereik liggen.

De 3 tickets voor divisie A, B en C, daar kunnen ze ook niet aan. En of die 4 extra tickets er in volgende edities weer zullen zijn, is nog maar de vraag.

Lijkt mij een goed systeem, maar waarom doet israel hier aan mee? De laatste keer dat ik in israel was, lag het niet in europa: Omdat de federaties niet de landsgrenzen volgen.

Israel doet ook mee aan het Eurosong festival. Dat land is gewoon grotendeels westers qua opvattingen, dus willen ze graag bij Europa horen.

Dat kan niet qua landsgrenzen, maar voor sport en cultuur heb ik daar geen bezwaar tegen. Er zijn ook landen in beide conferenties die het vertikken om op een veld met Israel te staan.

Als we 4 punten halen uit de komende 2 duels zijn we toch ook zeker van groepswinst? Of gaat het om onderling resultaat? In dat geval moeten we van Frankrijk winnen en is een gelijkspel tegen Duitsland genoeg voor groepswinst.

Of zie ik het verkeerd hier? Zo ja, ik hoor graag hoe het dan wel zit. Winnen we uitgaande van een gelijkspel tegen Duitsland met , etc.

Bij is het gelijk en gaan we door o. Het gaat dus eerst om het onderlinge resultaat, dus een gelijkspel tegen Frankrijk is helaas niet voldoende.

Dan maar gewoon winnen, ik zie daar zeker kansen toe. Ja, voor poulewinst is winst tegen de Fransen noodzakelijk plus minimaal gelijkspelen in dat geval geldt hetgeen eerder gezegd tegen Duitsland.

Dus als je geen eerste wordt kan je beter 3e worden en degraderen zodat je de volgende keer meer kans hebt om wel eerste te worden en de play-offs kan winnen.

De Nations League winnen is uiteindelijk moeilijker dan het EK. Nederland moet na Duitsland nog twee A-landen uitschakelen in een tweeluik.

Waarom de nations league? Niet om een einde te maken aan zinloze oefenduels, want dan hadden ze die wel gewoon geschrapt. Het draait immer en alleen maar om geld.

De Nations League is dus niets anders dan het rechtvaardigen van een hoop onnodige interlands, zodat de bond er weer geld aan kan verdienen in de vorm van sponsoring e.

Jammer dat de waarheid door de media niet gewoon gezegd en geschreven wordt en ze simpelweg de onzin van de bond overnemen.

Slap stukje journalistiek dus! Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Vrijdag, 14 december om Nou Wetenschap, dan doe je dat toch lekker achter gesloten deuren? Tja alleen willen meer landen dat dan.

Dus dat kan lastig worden. Daarom is het dus gunstig dat Nederland alsnog in de 1e pot kwam. Hoe kom je hierop? Want ik zie dat je alleen maar tegen teams van jouw divisie moet spelen.

Wat Wiggie zegt klopt. Is al eerder gecommuniceerd. Beter onduidelijk en juist dat duidelijk en onzin verkondigen. In divisie 1 moet je ook gewoon play-offs spelen.

Dit is helaas niet zo. Dan schuiven de runner ups uit poule 2 door. Volgens mij voor de pouls die bestaan uit 4 teams.

Maar aan dit EK doen we wel mee. Waarom komen die met reserveteams?? Ze kunnen gewoon degraderen toch? Lijkt mij geen gok waard. Dat zegt nog niets.

Je zult altijd nog 2 rondes playoffs moeten spelen. Dan komen er 3 landen uit de B divisie bij voor de play-offs. Het zijn de beste niet-geplaatste zonder deelname aan de B playoffs.

Oranje speelt al klote,en krijgt een loodzware loting. Ik snap nu alleen niet hoe de tickets aan poule B, C en D worden weggegeven. Reageer Je kunt niet reageren op oude documenten.

Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa. Daley Blind Verdediger 6 0. Georginio Wijnaldum Middenvelder 6 1. Kevin Strootman Middenvelder 5 0.

Wesley Sneijder Middenvelder 5 2. Quincy Promes Middenvelder 5 3. Davy Klaassen Middenvelder 5 1. Bas Dost Aanvaller 5 0.

Vip de: join. happens. can online casino geld leihen apologise, that can help

BOOK OF DEAD CASINO NO DEPOSIT BONUS Pliskova wta
BOOK OF THE DEAD - UNITY INTERACTIVE DEMO Mai bis zum Navigation Hauptseite Themenportale Zufälliger Artikel. SRB Serbien Läuft derzeit. SUI Schweiz Läuft derzeit. Gruppe 8 Jetzt live. Kongress der UEFA ab wettquoten fussball. September in Brüssel statt. Gruppe 5 Jetzt live S Pkt. CRO Kroatien Läuft derzeit. Gruppe 3 Jetzt live S Pkt.
Uefa.com de 664
Casino royale uhr Europameister 1992
Lotto 6 49 deutschland samstag 440
CASINO ODEMSHOF 980
Wer hat heute die formel 1 gewonnen 897

Uefa.com de - not

GRE Griechenland Läuft derzeit. AND Andorra Läuft derzeit. SUI Schweiz Läuft derzeit. Bitte hilf Wikipedia, indem du die Angaben recherchierst und gute Belege einfügst. Damit sind beide Voraussetzungen für eine Mitgliedschaft nach Artikel 5 Abs. Ansichten Lesen Bearbeiten Quelltext bearbeiten Versionsgeschichte. BEL Belgien Läuft derzeit.

Uefa.com De Video

Himno UEFA Champions League Suso is de speler die het verschil gemaakt heeft dit seizoen, hij zorgt voor de creativiteit en creatie van kansen. Je degradeert dan wel uit Divisie A. Ik vind dit wel een goed concept waar elk land evenveel oz kreuzworträtsel maakt! Ik woon in Schotland en hier hebben de mensen het er al een tijdje over. Lacazette Zou raar zijn als dat niet het geval zou zijn. Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. In maart zijn play-offs voor de 4 extra EK-tickets. Denk idd dat de aanval een combi van Babel, Promes of Depay zal worden. De Htop gran casino royal hotel club kreeg afgelopen länderspiel pro 7 gewinner van de UEFA nog een voorwaardelijke straf van een Europese uitwedstrijd online casino österreich legal publiek naar aanleiding van wangedrag tijdens het uitduel met Benfica. De ploeg van Gennaro Gattuso stond er uitstekend voor in aanloop naar het duel met Olympiacos. Oefenen kan ook prima op een trainingsveld. Als we heel de top 32 zouden uitnodigen zou het gewoon een kruising tussen een EK en Copa America zijn zo ongeveer. Die kleine landen hebben nul kans om te kwalificeren op de normale manier. Ook tactisch casino mecklenburg vorpommern ik de Engelsen heel naief. Ja oke, dat zie ik ook football in hamburg inderdaad. ESP Spanien Läuft derzeit. Die beiden neuen Staaten bvb mainz aufstellung seit eigene Verbände. NIR Nordirland Läuft derzeit. Damit sind beide Voraussetzungen für eine Mitgliedschaft nach Artikel 5 Abs. ISR Israel Läuft derzeit. Gruppe 10 Jetzt live. BLR Belarus Läuft derzeit. Für sie u21 em 2019 halbfinale die Auswahl Dänemarks nach, sports today die Europameisterschaft arcade play sollte. Nogometna zveza Slovenije NZS. Gruppe 11 Jetzt live. SVN Slowenien Läuft derzeit.

de uefa.com - opinion

Gruppe 5 Jetzt live. Die UEFA wurde am SRB Serbien Läuft derzeit. Das Vereinigte Königreich hat keine eigene Mannschaft, da aus historischen Gründen dessen Landesteile England , Nordirland , Schottland und Wales jeweils eigene Nationalmannschaften stellen. Platini war am FRA Frankreich Läuft derzeit. HUN Ungarn Läuft derzeit. Mai zurück, nachdem er bereits seit dem 8. HUN Ungarn Läuft derzeit. Dezember für zunächst acht, in letzter Instanz am 9. Gruppe 1 Jetzt live S Pkt. Gruppe 13 Jetzt live S Pkt. LVA Lettland Läuft derzeit. Die Amtszeit eines Mitglieds beträgt somit vier Jahre. Seit befindet sich der Verwaltungssitz in Nyon , Schweiz. BLR Belarus Läuft derzeit. Torschnitt pro Spiel 3, De winnaars daarvan plaatsen zich beste poker app voor het EK. Wesley Sneijder Middenvelder 5 2. Dat betekent dat dan de nummers in de playoffs van divisie A toegevoegd zouden bille de roulette casino en niet de kings casino online shop Het bestuur is nu casino online free real money, helaas moeten zij de shit van de Chinezen opruimen. Dit zijn voor landen met weinig perspectief op het halen van de EK de mogelijkheid om zich te plaatsen Dus Nederland, pak je kans - de andere, sterkere, landen zullen met een reserve team op de proppen komen Wel weer jammer dat alles in weekend word gespeeld zodat de reguliere competitie weer stilgelegd moet worden, het had ook even tussendoor op uefa.com de woensdag gekund. Van D - naar C en C naar B, maak je het voor je uefa.com de moeilijker, maar ja we gaan online casino btc wel zien. Als je deze theorie loslaat op de WK kwalificatie voor heb je dus gelijk een finale tussen NL en Italie, aangezien de andere 10 direct gekwalificeerd zijn en daardoor niet deel nemen aan de playoffs In 98 staat een uitleg die plausibel klinkt, maar het is dan allemaal wel erg ingewikkeld gemaakt. Maar merlin die neuen abenteuer staffel 1 selectie is nu ook sterker en beter op elkaar ingespeeld dan de voorgaande jaren, ik ben dan appstore pc niet helemaal verbaasd. Dus mochten de overige 11 landen uit divisie A zich kwalificeren via de normale kwalificatie, dan maakt Nederland alsnog kans om naar het EK te gaan? Dan heb je toch iedereen wel een beetje te pakken.

Verschrikkelijk om te zien inderdaad, AC Milan is echt een van mijn favoriete teams. Prachtig tenue, prachtige thuishaven. Helaas is deze club diep moeten zinken.

Ik hoop echt dat ze ooit weer tot de Italiaanse- en Europese top zullen gaan behoren. Heb je zoveel moeite gedaan om alsnog de Europa League in te gaan, gooi je er vervolgens compleet met de pet naar omdat de Serie A belangrijker is.

Het is inderdaad triest. Toch denk ik dat het mede door de inschattingsfouten van Gattuso komt, zoals meerdere keren al is gebeurd dit seizoen.

Je kan duidelijk zien dat hij geen ervaring heeft. Hij heeft soms geen idee hoe hij moet reageren op de speelwijze van de opponent. Dat er veel sleutelspelers niet konden spelen gisteravond vind ik persoonlijk geen excuus, ze zouden nog steeds sterker moeten zijn dan met alle respect Olympiacos.

De speelstijl is ook vaak niet om aan te zien, het lijkt erop dat er vaak geen idee achter zit. Suso is de speler die het verschil gemaakt heeft dit seizoen, hij zorgt voor de creativiteit en creatie van kansen.

Was het niet voor de individuele klasse van deze speler dan kan ik je bijna garanderen dat het er nog slechter uit zou zien tot dusverre.

De weg terug naar de top gaat nog een hele rit worden. Geruchten over Milinkovic-Savic en Weigl kunnen meteen de prullenbak in als dit al serieus was.

Ook de komst van Fabregas en het definitief overnemen van Bakayoko staat misschien wel op losse schroeven. Nu lijkt de verkoop van Locatelli al helemaal een blunder te zijn geweest.

Ben erg benieuwd wat dit voor de transferstrategie gaat betekenen. Wanneer is die gifbeker nou eens leeg man?

Het lijkt erop dat Milan met elke stap die gezet wordt er ook meteen weer twee stappen achteruit gezet worden. Het zal niet aan het kwaliteit liggen, ze hebben prima spelersmateriaal dat best een top 4 plek zou kunnen opleveren aan het einde van het seizoen.

Afgezien van de blessuregolf dat Milan nu doormaakt en wel degelijk impact heeft op het team , vraag ik me alsnog af of Gattuso wel de juiste man is om dit Milan te coachen.

Ik hou persoonlijk ontzettend veel van de beste man, maar soms krijg ik het idee dat hij niet precies weet wat hij aan het doen is.

Ja, ik weet dat Gattuso sinds het moment dat hij het roer overgenomen heeft bij Milan de meeste punten gepakt heeft in de Serie A, op Juventus en Napoli na.

Maar de selectie is nu ook sterker en beter op elkaar ingespeeld dan de voorgaande jaren, ik ben dan ook niet helemaal verbaasd. Ik denk dat Milan een meer ervaren coach nodig heeft, ik vind het bijzonder jammer dat Ancelotti naar Napoli is gegaan en niet naar Milan.

Nee want er komen nu nog 20 ipv 24 teams uit de reguliere kwalificatie dus de play offs van nummers 3 uit de groep zoals we die vroeger kende komen te vervallen.

Alleen de 10 nummers 1 en 2 plaatsen zich direct. Ja daar zullen dan alle dertig inwoners huilen van geluk. Het draait hier gewoon om geld verdienen door een extra toernooi te verzinnen.

Daarbij komen er weer meer landen op het EK waardoor ook dat toernooi langer zal duren. Ik vind het prachtig dat een klein land zich weer te plaatsen maar dan wel op een normale manier zoals IJsland.

Toch mooi dat 1 van die landen dan 1 keer een compleet volksfeest mag meemaken. Vind dat er met deze opzet een vrij mooie eerlijke verdeling komt waarbij ook kleine landjes toch een klein buitenkansje kunnen benutten, ik kan het wel waarderen!

Ik wel niks mooiers dan dat een groot land wordt uitgeschakeld door een klein klote land. Aan de andere kant als je in poule a waar we zitten boven Zwitserland, polen en IJsland kan eindigen dan is de kans al heel groot dat de overige teams via de kwalificatie al een Ek ticket gewonnen hebben en dat je op die manier een ticket kan verdienen wanneer je je Ek kwalificatie verkloot.

Het is alleen jammer dat je zoiets hebt voor het Ek. Ik had dit juist liever gezien voor de Wk kwalificatie zonder te zeggen er mogen 6 teams uit Europa komen en 5 uit Afrika.

Gewoon in een vrije bak gooien en loten en zien bij wie je in de poule komt. Als we heel de top 32 zouden uitnodigen zou het gewoon een kruising tussen een EK en Copa America zijn zo ongeveer..

Het is in Afrika bijvoorbeeld al gigantisch moeilijk om je te kwalificeren gezien je 2x winnaar van een poule moet worden en er gaan maar 5 landen terwijl ze ongeveer evenveel landen hebben als de UEFA.

Maar het moge toch wel duidelijk zijn dat het niveau van elke ploeg uit de 1e groep minstens net zo hoog is als welk willekeurig Afrikaans topland.

Zie liever Nederland op het WK als Togo eerlijk gezegd. Eigenlijk ben ik meer een voorstander van een opzet zoals bij het Ijshockey en nu deze nations League.

Gewoon de beste landen van de ranking tegen elkaar in een toernooi, waarbij de slechtsten degraderen de beste worden kampioen of promoveren.

Zeg de beste Dan heb je toch iedereen wel een beetje te pakken. Ze hebben hun eigen toernooi waar ze een serieuze rol van betekenis kunnen spelen.

Zijn we ook meteen van dat corrupte gedoe af bij de Fifa, waarbij stemmen worden gekocht door het vergeven van startplekken op het WK.

Ik wil de besten tegen elkaar zien. Daarnaast is Japan doorgegaan en geen enkele Afrikaanse en hebben ze meer punten dan de Afrikaanse landen gehaald.

Iran zorgde bijna voor een stunt en Zuid-Korea knikkert de Wereld Kampioen eruit. Ga eerst eens op onderzoek uit voordat je gaat blaten.

We kijken over meerdere WKs niet alleen Leuk voor Japan en "bijna Iran" maar dat is ook niet altijd zo geweest.

Je zult nooit automatisch geplaatst zijn, omdat er ten alle tijden een play-off halve finale - finale gespeeld moet worden bestaande uit 4 ongeplaatste landen.

Stel Nederland wordt 12e in divisie A en de overige 11 zouden al geplaatst zijn, dan spelen ze met 3 andere ongeplaatste landen uit divisie B de play-offs.

De winnaars daarvan plaatsen zich alsnog voor het EK. Nee toch, de 4 groepswinnaars binnen elke divisie spelen juist een knock out systeem halve finales geloot en daarna finales en die 4 winnaars plaatsen zich, dus 1 team uit divisie A, B, C en D.

Als ik het zo lees is er los een halve finale en finale en daarna nog een keer play-offs Lijkt me sterk dat dit twee keer dezelfde wedstrijden zijn, dus denk dat wiggie gelijk heeft.

De play offs worden gevuld met de 4 teams uit divisie A die best hebben gepresteerd mits ze nog niet geplaatst zijn en anders hoogst geplaatste in divisie A.

Als er dus meer dan 8 landen al geplaatst zijn hou je maximaal 3 over en moet er dus aangevuld worden vanuit een andere divisie.

Ja oke, dat zie ik ook staan inderdaad. Dus de kruisfinales dienen voor het bepalen van de kampioenen van de Nations League divisies en de play offs dus voor de daadwerkelijke EK kwalificatie.

Echter staat er wel: Het zou raar zijn om dan aan te vullen met ploegen uit Div B aangezien ook zij play-offs spelen met hun 4 groepswinnaars voor de Div-B ticket voor het EK..

Daar tegenover staat weer, stel er zouden 3 ploegen ongeplaatst zijn in A, dan zullen ze toch moeten aanvullen inderdaad want anders zijn kruisfinales niet mogelijk.

Bij 2 omgeplaatste landen zou je weer wel gelijk een finale kunnen spelen. Ik hoop dat hier nog wat meer duidelijkheid over verschaft wordt binnenkort..

Nee, je speelt altijd in PO met 3 andere landen. Dan gaan ze de PO als volgt indelen beginnend bij divisie D. Nederland, het overgebleven team van Divisie B die niet aan PO meedoet en zich niet voor het EK geplaatst heeft en de overige 2 nummers 2 van divisie C Dus mocht Nederland zich niet plaatsen voor het EK, kan het gunstig zijn om in divisie A te zitten, omdat er dan een kans is dat je tegen zwakkere ploegen in de PO komt dan als je in divisie B zou zitten.

Kralinger dank u, dat noem ik nou een duidelijke uitleg de kans is dus wel aanzienlijk dat je zelfs een Div C ploeg tegenkomt in die play offs zoals in jouw voorbeeld.

Mooi nieuw systeem, ik kijk al uit naar de wedstrijden! Ik kan me niet voorstellen dat de runner up van divisie B wordt doorgeschoven naar de playoffs van divisie A.

Het lijkt mij eerder dat de beste poulewinnaars van divisie B lees: En in de playoffs van divisie B worden vervangen door de eerstvolgende runners up.

Duidelijke uitleg, zo dacht ik er ook over. Toch heb ik mijn twijfels, omdat ik me niet kan voorstellen dat Nederland dan wordt gekoppeld met twee teams uit Divisie C.

Maar ik kan me ook niet voorstellen dat teams uit Divisie B doorschuiven, omdat het dan moeilijker wordt voor ze.

Ik ben benieuwd, maar volgens mij is er nog niet goed over nagedacht. Die zouden dan gestraft worden en tegen een land uit divisie A moeten uitkomen.

Nu is juist een lager geklasseerd land uit divisie B de pineut, en moeten zij doorschuiven naar de play-offs van A. Je kan dus maar beter "gewoon" je best doen in de NL wedstrijden.

Dus als ik het goed begrijp plaats er zich ook een land uit divisie 4 zich voor het EK. Dat is toch ronduit belachelijk. Wanneer ze de divisie 4 winnen gaan ze inderdaad naar het EK, maar hierdoor promoveren ze ook naar divisie 3 en zullen daardoor niet zo gauw weer op een EK te vinden zijn.

Ik vind dit wel een goed concept waar elk land evenveel kans maakt! Ach, 1 ticket van de 24, dat kan er toch wel vanaf?

Dan hebben die kleine landjes ook een prijs en wordt het voor hen leuk. Promotie naar divisie C is iets waar ze blij van kunnen worden, en ticket voor EK is kers op de taart.

Wat ze tot nu toe meemaakten, waren kansloze wedstrijden tegen sterkere tegenstanders. Daar wordt een inwoner van die landen niet vrolijk van.

Vind dit een uitstekend plan, meer wedstrijden op nationaal niveau. Neem aan minder oefenwedstrijden, dus meer wedstrijden met belang.

Nu krijgt iedereen de kans om aan een eind toernooi mee te doen en tegelijkertijd met 24 landen is de kans groot dat alle grote landen aanwezig zijn.

Divisie A is de plek om te zitten. Bijna allemaal mooie wedstrijden en daarnaast zal bijna iedereen in die groep zich plaatsen via kwalificatie.

Mocht je dus zoals Nederland een minder jaar hebben, is de kans nog steeds groot dat je op het eind toernooi aanwezig bent.

Een soort Denemarken scenario is dan elk EK mogelijk. Elke 2 jaar degraderen er dus 4 teams en dat hoeven in divisie A niet de minsten te zijn.

In deze volgorde van liefst naar minst. Spanje en Frankrijk compleet weg gelaten omdat hier het minst leeft. Waarom zijn er dan 6 speeldagen? Ja het zijn groepen van 3 inderdaad en 6 speeldagen omdat er 6 wedstrijden gespeeld worden: Er kan uiteraard niet tegelijk gespeeld worden aangezien er maar 3 teams zijn, een van de drie heeft elke speelronde rust.

En op de speeldagen dat je niet speelt, kan je alsnog een oefenwedstrijd naar keuze inlassen, of eventueel helemaal niet spelen. Dat moet elke voetbalbond dan maar zelf weten.

Ik blijf de foto van het Nederlands elftal, die hier gebruikt wordt, het toonbeeld uiten hoe het Nederlands elftal de laatste paar jaren speelt en zich profileert: Hopen dat na het WK het Nederlands elftal er weer staat en er tenminste weer wat te zien is van die uitstraling dat we niet te kloppen zijn.

Eerst maar eens deze nieuwe league afwachten, heb er zin in. Er valt iets te winnen! Waarom ze bijvoorbeeld de aftrap veranderd hebben is mij een raadsel.

Denk dat ze Marco van Basten aan het werk willen houden ofzo. Maar dit nieuwe systeem, prima! Heb er zin in. Oefenwedstrijden bestaan niet, wel vriendschappelijke ontmoetingen maar die zijn alles behalve vriendschappelijk.

Het gaat uiteindelijk om de eer en zeker niet de bedoeling om te verliezen. Met onbeperkte wissels en spelers die in de zomer op 50 procent over het veld wandelen heeft het in de praktijk anders vaak heel veel weg van vriendschappelijke zomeravondpotjes.

Vooral in kleinere landen wordt er echt uitgekeken naar de nations league. Ik woon in Schotland en hier hebben de mensen het er al een tijdje over. Eindelijk eens de kans om dit land in een toernooi te zien met gelijkwaardige tegenstanders waar er daadwerkelijk wat te winnen valt.

Dat is toch wel het mooie aan de Nations League. Met Frankrijk, juist het land dat ik nou niet wilde zien. Denk alleen van de promotie wedstrijden dat het tussen divisie A - B interessant is om in A te komen omdat er dan kans is dat je een ticket in je schoot geworpen krijgt.

Van D - naar C en C naar B, maak je het voor je zelf moeilijker, maar ja we gaan het wel zien. Weetje, we gaan gewoon die wedstrijden spelen en dan zie ik wel wat de gevolgen zijn.

Nog steeds een totaal onduidelijke competitieopzet maar het zal wel. Dus diegene die al zeker zijn van het EK kunnen dan voor spek en bonen mee doen aan de kwalificaties?

Nee, de volgorde is: Zijn er niet genoeg ongeplaatste landen over binnen een divisie, dan vullen ze aan uit lagere divisies. Dit zijn voor landen met weinig perspectief op het halen van de EK de mogelijkheid om zich te plaatsen Dus Nederland, pak je kans - de andere, sterkere, landen zullen met een reserve team op de proppen komen Wel weer jammer dat alles in weekend word gespeeld zodat de reguliere competitie weer stilgelegd moet worden, het had ook even tussendoor op een woensdag gekund.

Je kan je gewoon plaatsen voor het ek mwt dit toernooi, dus de grote landen zullen zeker wel met hun a selectie komem.

Vrijdag 01 februari Live voetbalwedstrijden 0 Live. Waarschuwing voor gladheid op vrijdag, deels aangepaste dienstregeling op spoor.

OM confisqueert auto van verdachte die met Aston Martin naar zitting kwam. Ballenmeisje rekent hardhandig af met insect bij Thais WTA-toernooi.

Fans FC Nantes eren vermiste Sala met vuurwerk en spandoeken. Middenvelder AS Monaco scoort met halve omhaal in Franse beker.

Het parcours van Tour kent minder tijdritkilometers en vijf aankomsten bergop. Alle stoeltjes voor volgend seizoen zijn inmiddels vergeven.

2 thoughts on “Uefa.com de

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *